Προσφορά! Αποκαλύψεις του Αγαθαγγέλου Μεγαλύτερη προβολή

Αποκαλύψεις του Αγαθαγγέλου

01.004

Νέο προϊόν

Εκδότης : Omni Publishing

Επιμέλεια : Κ. Τσοπάνης

ISBN 978-618-80414-1-7 

Σελίδες : 64

Λιανική Τιμή  : 5,00 €

Περισσότερες λεπτομέρειες

4,50 € με Φ.Π.Α

-10%

5,00 € με Φ.Π.Α

Περισσότερες πληροφορίες...

   Οι χρησμοί του Αγαθαγγέλου ακολουθούν την ευρύτατα διαδεδομένη λαϊκοθρησκευτική συνήθεια των μεσαιωνικών χρόνων η οποία σε περιόδους υπερβολικής πολυτελείας και ευτυχίας προέλεγε δεινά, σε δε περιόδους δυστυχίας και καταπτώσεως έδινε ελπίδες. 
   Οι χρησμοί είναι γραμμένοι με το ύφος και το πνεύμα των Προφητών της Παλαιάς Διαθήκης αλλά και της Αποκαλύψεως του Ιωάννου. Είναι αλήθεια ότι οι προφητείες του Αγαθαγγέλου έγιναν το αγαπημένο ανάγνωσμα του υποδούλου γένους και συχνά αγράμματοι άνθρωποι τις μάθαιναν από στήθους και τις απήγγειλαν. 
   Υπήρξαν κείμενα που για πολλές δεκαετίες έριξαν φως ελπίδας στο ζόφο της τουρκοκρατίας. Το περιεχομενό τους δεν αφορά μόνον την Ελλάδα και την πολιτική της τύχη αλλά προφητεύει και τις τύχες κι άλλων ευρωπαϊκών εθνών και κρατών όπως της Αυστρίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πολωνίας κ.α. 
   Όπως είναι φυσικό στρέφεται εναντίον της Ρώμης και της Παπικής καθέδρας της οποίας προφητεύει και την κατάλυση και αντικατάσταση της από την Ορθόδοξη Εκκλησία.

15 other products in the same category: