ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο δικτυακός τόπος www.omnipublishing.gr αποτελεί ιδιοκτησία της Omni Publishing που εδρεύει στην Αθήνα, Φειδίου 18, Τ.Κ. 10678. Χρησιμοποιείται για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα της Omni Publishing, για την ενημέρωση των χρηστών καθώς και την παραγγελία και την on-line αγορά όλων των προϊόντων, εντύπων και ψηφιακών. Προτού κάνετε χρήση των παραπάνω δυνατοτήτων που παρέχει η ιστοσελίδα, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους. Επίσης, παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά τους Γενικούς Όρους Χρήσης για τυχόν τροποποιήσεις ή αλλαγές. 
Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου του δικτυακού τόπου www.omnipublishing.gr ανήκουν αποκλειστικά στην Omni Publishing και στους δημιουργούς. Παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα περιήγησης, λήψης δεδομένων, downloading, διαδραστικότητας, αποθήκευσης και εκτύπωσης για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση των δεδομένων του δικτυακού τόπου για εμπορικούς λόγους ή για άλλη εκμετάλλευση. Τα σχόλια, οι κριτικές, οι απόψεις, οι ιδέες που παρέχονται από τους επισκέπτες ή/και τους εγγεγραμμένους χρήστες του δικτυακού τόπου www.omnipublishing.gr περιέρχονται αυτομάτως στην ιδιοκτησία των Omni Publishing. Η Omni Publishing δεν φέρει ευθύνη για ζημία που τυχόν υφίστανται οι επισκέπτες από τη χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου www.omnipublishing.gr και για δυσλειτουργίες που μπορεί να προκύψουν από μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο επισκέπτης του δικτυακού τόπου www.omnipublishing.gr που επιθυμεί να προβεί σε αγορά προιόντος, πρέπει να παρέχει στην Omni Publishing τα προσωπικά του στοιχεία: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail κ.ά. για τη αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιούνται για την έκδοση παραστατικών και/ή για την ενημέρωση των επισκεπτών για νέα προϊόντα και δραστηριότητες. Επιπλέον, για την έκδοση τιμολογίου ο χρήστης θα πρέπει να παρέχει τα φορολογικά του στοιχεία. H Omni Publishing δεσμεύεται να μην χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά για την προώθηση των προϊόντων τους χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των χρηστών και να μην παραχωρήσει τα στοιχεία αυτά σε τρίτους, εκτός αν ζητηθούν από Δημόσια Αρχή ή δικαστήριο όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Omni Publishing με τη χρήση πιστωτικής κάρτας VISA ή MASTERCARD. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής και η εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας πραγματοποιείται σε ασφαλείς σελίδες στον δικτυακό τόπο Paypal.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΒΛΙΩΝ – ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα βιβλία αποστέλλονται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Ο χρόνος αποστολής για την Ελλάδα είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες εντός και εκτός Ελλάδας επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Για αγορές άνω των 30 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ αποστολή. Ο πελάτης ενημερώνεται για το συνολικό κόστος της παραγγελίας πριν προχωρήσει στην επιβεβαίωσή της. Η Omni Publishing δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην αποστολή που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, εντός 10 ημερών από την παραλαβή τους. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον Πελάτη. Θα πρέπει επίσης τα προϊόντα να είναι άθικτα, να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από το παραστατικό αγοράς. Ο Πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία εντός (2) ωρών απο την επιβεβαίωση της παραγγελίας, επικοινωνόντας στο 210-5441420 ή με e-mail στο info@omnipublishing.gr.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν δεν είναι διαθέσιμα ο Πελάτης θα ειδοποιηθεί εντός 2 ημερών για τη νέα ημερομηνία διάθεσης. Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα είτε να αποδεχθεί τη νέα ημερομηνία είτε να αγοράσει άλλα προϊόντα είτε να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του.